fbpx

solceller

Nyckelfärdiga solceller till fast pris!

Dina uppgifter

Kul att du är intresserad av vad vi har att erbjuda, fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att titta på dina förutsättningar och önskemål.


Hur kan vi hjälpa dig?

Är det något vi bör veta innan vi kontaktar dig skriver du det här.


Nyckelfärdiga solceller till fast pris!

I Stor-Stockholm och Södemanland erbjuder vi nyckelfärdiga solcellsanläggningar till fast pris.

 

 • Kostnadsfritt hembesök
  Vid ett hembesök tittar vi på fastighetens förutsättningar och lyssnar till dina önskemål. Vi mäter av taket så att vi vet att Solcellsanläggningen vi offererar verkligen får plats. På det sättet undviker vi onödiga överraskningar vid installationen som lätt uppstår när man tar fram ett förslag med endast digitala underlag så som bilder och sattelitfoton.
 •  Fast pris på solceller

Vi offererar alltid våra solceller till fastpris. Vi tycker att det är viktigt att du vet vad det kostar innan du tackar ja till vårt erbjudande. Vill du se några prisexempel gör du det här.

   

  • Produkter av hög kvalitet

  Vi använder endast produkter med hög kvalitet och goda garantier från välkända leverantörer. En hållbar solcellsanläggning med lång livslängd blir ännu mer lönsam.

    

   • Med eller utan batteri

   Batteri går att lägga till i alla våra solcellsanläggningar. I mindre och mellanstora solcellsanläggningar ser vi en större ekonomisk vinning att ha ett batteri installerat. Medans i större anläggningar kan den ekonomiska vinningen bli något mindre då gränsen för avdrag för Grön teknik ofta blir uppnåd. I våra offerter kan du enkelt själv se hur lönsamt ett batteri är för just din anläggning. 

   Så här går det till

   Vi hjälper dig och tar hand om allt från start till mål.

   Kontakt

   Efter att vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig för boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi tittar på dina förutsättningar och önskemål. När vi vet lite mer kan vi rekommendera en bra och väl anpassad solcellsanläggning för dig.

   Design

   Våra experter tar fram ett skräddarsytt förslag på en nyckelfärdig solcellsanläggning med god lönsamhet efter dina förutsättningar och önskemål. I förslaget ser du enkelt vad som ingår, förväntad elproduktion och lönsamhet samt givetvis priset. Är du nöjd med förslaget beställer du solcellsanläggningen och vi börjar förbereda för installationen.

   Installera

   Efter att vi bokat tid för installationen kommer vi med egen personal och monterar solcellsanläggningen. Vi följer branschstandarder och arbetsmiljöregler för din och vår trygghet. Monteringen tar ca 2-4 dagar beroende på anläggningens storlek.

   Driftsättning & Överlämning

   Efter monteringen dokumenteras, testas och driftsätts anläggningen så att den är säker samt har full prestanda. Ett par dagar efter att vi installerat solcellerna kommer din nätägare höra av sig och meddela om din elmätare skall bytas eller ej. Efter detta är det bara att trycka på startknappen och börja producera din egenproducerade miljövänliga el!